Ture​

checkmark  Står inde for k​valiteten

checkmark Mere end 90 års erfaring

checkmark  Både små og store kørsler

checkmark  3. generation

​Turforslag 2021

Vi har hermed fornøjelse at præsentere vores turforslag. Vores turforslag er ment som inspiration til at komme ud i danske land. Turene kan selvfølgelig ændres i både antal personer og hvor lang tid turen skal vare.

Vi skræddersyer gerne så det passer til netop jeres gruppe.

Har I selv et forslag til en tur, hjælper vi også meget gerne med billetter, frokoststeder eller hvad der ellers kunne være behov for.

Vi er klar ved telefonen på 56 57 00 90 eller info@copenhagencoach.com

Knuthenborg

Vi kører ned mod Lolland og Knuthenborg Safaripark. Turen rundt i parken foregår i bus, så der er rig mulighed for at komme tæt på naturen og alle savannens dyr.

Senere kan der køres mod Maribo hvor der er mulighed for at spise frokost i f.eks. Bangs Have.

Der er desuden mulighed for at kigge nærmere på Maribo by på egen hånd.

På vejen tilbage serverer vi kaffe og kage i bussen.

Thorsvang Samlermuseum i Stege

Der køres til Stege hvor vi skal besøge det spændende samlermuseum Thorsvang. Her vil man opleve de gode gamle dage hvor morfar var ung. Gå en tur igennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af mange ting. Oplev for eksempel luftgyngerne fra en svunden tid eller hvad med at dykke ned i et beskyttelsesrum fra krigstiden.

I denne tur er der afsat tid til frokost i en af restauranterne i Thorsvang.

Der køres midt på eftermiddagen retur.

(der er desuden mulighed for at stoppe ved Gåsetårnet i Vordingborg- pris for indgang 125,00 pr. person)​

Sporvejsmuseet

Vi kører mod Jystrup mellem Ringsted og Roskilde i det naturskønne Midtsjælland. Ved Skjoldenæsholm ligger Danmarks længste museum-Sporvejsmuseet.

Der er tid på egen hånd til at se de gamle sporvogne. Der er også mulighed for at komme ud at køre en 1,8 km lang strækning med sporvognene. Museet kan nu også præsentere en mock-up af letbanevogn, som de kommer til at se ud når Hovedstadens Letbane går i drift i 2025

Efter nogle hyggelige timer, kunne man køre mod Ringsted for en få en god frokost.​

Camp Adventure- Rønnede

Bussen kører mod Rønnede, hvor vi skal ned til det 45 meter høje Skovtårn, der er beliggende i en af Gisselfeld Klosters skove. Tårnet byder på 360 graders vue ud over den smukke sydsjællandske natur.​

Man er her på egen hånd, så der er mulighed for at nyde turen i tårnet i eget tempo.

Der er mulighed for at køre af ud mod Højeruplund Traktørsted eller et andet hyggeligt sted, hvor man kan nyde en frokostbuffet.​

Holmegaard Glasværk

Vi kører mod Næstved. Vi skal til Danmarks nye centrum for glaskunst. Der er blandt andet mulighed for at den imponerende glassamling der tårner sig 7 meter op i luften og 40 meter i bredden- det svarer til 200 års historie – fortalt i glas.

Der er mulighed for både rundvisning eller se samlingen på egen hånd.

Efter et par timer kan der køres mod Ringsted/ Næstved hvor der er mulighed for en let frokost.​

Sagnlandet i Lejre

På denne tur skal vi med på rejse gennem danmarkshistoriens ældste tider fra stenalder til jernalder. Turen handler om, hvordan livet har udviklet sig fra 14.000 år før og til 200 år efter vor tidsregning. Man må sidde i sengene, tage ting i hænderne og røre ved alt på turen til de forhistoriske miljøer med huse og hytter. Der er også mulighed for at opleve Danmarks største Vikinghal.

Turen rundt i Sagnlandet er på egen hånd- ved grupper er der mulighed for at bestille guide.

Mulighed for at køre til Roskilde og få en let frokost.​

Geocenter – Møns Klint

Vi kører mod Borre på Møn. Her ligger Geo Center, hvor der er mulighed for at rejse 70 millioner år tilbage til Danmarks vilde fortid. Udstillingen er gravet ned i selve klinten og opbygget som en spændende rejse. Glæd til en vildt sjov dag for hele familien.

Turen er på egen hånd.

Midt på eftermiddagen køres retur.​

Zoo- København

Turen går til København nærmere bestemt Zoo. Her skal vi ind og se havens dyr.

København Zoo eller Zoologisk Have i København er på 11 ha og en af Europas ældste zoologiske haver. Haven byder uanset årstiden på sjove oplevelser. Mød f.eks. de 2 søde pandaer og de andre 4000 andre dyr.

Haven har åbent alle 365 dage.

Der kan afsættes tid til frokost enten i haven eller på Frederiksberg​

Tur til Folketinget

Turen går til Christiansborg. Her er magten samlet: Regeringen, Højesteret og Folketinget. Vi skal på en spændende rundvisning i Folketinget, hvor vi får indblik i hvordan vores folkevalgte politikere arbejder.

Der er efter rundvisning mulighed for at tage en strøgtur og evt. spise frokost.​

Tur til Fredensborg Slot

Vi kører mod Nordsjælland til Fredensborg slot som er et af Dronningens mange hjem. Her er mulighed for en rundvisning inde på slottet – eller man kan uden betaling gå rundt i den naturskønne slotshave. Rundvisning skal bestilles hjemmefra – og koster fra kr.100,00.

Kl.13.00 køres videre mod Esrum Kloster & Møllegård. Har man mulighed får at få en let anretning i Kolsterkælderen.

Kl.15.00 køres retur.

Denne tur er på 7 timer​.

Sofiero

Afgang mod Helsingborg. Vi skal besøge Sofiero hvor man kan se bedårende rododendroner, formstærke udstillinger og haveglæde for hele familien. Her er der plads til picnic, leg og skønne gåture. Fornyelse og skaberlyst er en del af vores kongelige arv. Derfor er der altid noget nyt at opleve på Sofiero.

Man oplever slot og haven på egen hånd.

Mulighed for en guidet rundvisning mod betaling.

Man kunne evt. køre til Helsingborg hvor der kunne nydes en frokost.​

Christiania

Tag med på besøg på Christiania som er en hippiefristad midt i København, og uden tvivl én af Danmarks største turistattraktioner.


I dag bor mange af de oprindelige indbyggere stadig i den kollektivt styrede landsby, og området har da også en umiskendelig 70'er aura. Der bor omkring 1000 mennesker fast på Christiania.

Der er mulighed for at opleve Christiania på egen hånd eller med en rundvisning. Priserne for rundvisning ligger fra kr. 30.00.

Vognmandens tur

Kl.10.00 afgang. Hvor går turen hen? – Ja, det bestemmer Vognmanden. Men det bliver en hyggelig tur, hvor vi serverer kaffe og kage i bussen og selvfølgelig skal vi også have en god frokost et sted.​

Kontakt Copenhagen Coach

Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Copenhagen Coach samt Herfølge Turistfart A/S er en familiedrevet virksomhed.

Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i København.

​Se vores ledige stillinger h​er.

Kontakt os​

Copenhagen Coach

Færøvej 4, 4681 Herfølge

CVR: 78804513


Telefon: 56 57 00 90

​E-mail: ​info@copenhagencoach.com