Busrejser i og udenfor Danmark

Glade kunder siden 1929

Både små og store kørsler

Familieejet i 3 generationer

Tag på bustur med os

Ønsker du at arrangere en busrejse rundt i Danmark, eller vil du måske endda køre et sted ud i Europa på en bustur? Hos Copenhagen Coach tilbyder vi busrejser tilpasset dine behov for kunder i København, Hvidovre, på Amager og i resten af landet. Med vores professionelle bustransport sikrer du dig en tryg og komfortabel tur ud og hjem igen i en vores mange lækre busser.

Uanset om du skal til en konference, til koncert eller bare på ferie, så sender vi en bus med chauffør afsted sammen med dig. Vores busrejser kan tilpasses præcist til dine behov, så du får en god og behagelig tur med alt, du og dine medrejsende har brug for.

Vi har stor erfaring
​med busrejser

Vi arrangerer busrejser for både private og virksomheder samt institutioner og foreninger. Vi tager os af buskørsel for både store og små selskaber og over lange og korte distancer. For os er din oplevelse det vigtigste på vores busrejser. Sådan har det været i de mere end 90 år, vi har været i branchen, og sådan er det fortsat nu, hvor tredje generation i familien har overtaget tøjlerne.

Med vores busselskab får du en busrejse, du sent vil glemme. Vi har et stort udvalg af store og små busser, og vi kan sørge for forplejning, underholdning, wi-fi og forudbestilling af billetter, hvis det er noget, du kunne tænke dig.

Vi sørger for kvalitets- og serviceniveau fra øverste hylde – fra start til slut på din tur. Alle vores chauffører er professionelle, veluddannede, imødekommende og dygtige, og de kan derfor tage godt hånd om dig og dine medrejsende på turen.

Kontakt os og kom godt afsted

Hvis du vil høre mere om vores busrejser, og hvordan vi kan hjælpe dig godt på vej på din tur, så er du meget velkommen til at ringe til os. Hvis du vil have en pris og et godt tilbud på din næste busferie, så kan vi også skræddersy et til dig. Kom nemt og godt afsted på din busrejse med os.

Kont​akt Copenhagen Coach

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Copenhagen Coach samt Herfølge Turistfart A/S er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i København.

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@copenhagencoach.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Copenhagen Coach​

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning