Professionel og komfortabel firmakørsel

Glade kunder siden 1929

Både små og store kørsler

Familieejet i 3 generationer

Vi tager os af alle former for erhvervskørsel​

Skal du arrangere en tur for din virksomhed eller arbejdsplads, og mangler du derfor et busselskab, der tager sig af firmakørsel? Så er Copenhagen Coach dit sikre valg, hvis du ønsker professionel og komfortabel buskørsel. Vi kører i hele Danmark – og også i udlandet.

Vi kender til trafikken og kører dig og dine ansatte og kollegaer hurtigt og sikkert frem til den ønskede destination. 

Vi hjælper med erhvervskørsel for virksomheder og arbejdspladser i hele Danmark. Og vi tilbyder firmakørsel til alle lejligheder og formål.​

Firmakørsel til både store og små selskaber

Vores busser kan rumme både store og små selskaber, og vi tilbyder alt lige fra minibusser og turistbusser til dobbeltdækkere og limousiner.

Vi tilbyder erhvervskørsel til et væld af arrangementer og kan blandt andet køre til:

  • Messer
  • Firmaudflugter
  • Events
  • Julefrokost
  • Sightseeing
  • VIP-ture
  • Incoming
  • Og meget andet

Hvis man har brug for ekstra plads og oppakning, er det også muligt at koble en ekstra trailer eller bagageopbevaring på bussen. Booker du busser gennem os, er du garanteret buskørsel med rutinerede, faguddannede og venlige chauffører.

Nyd en god tur med dine kollegaer og ansatte

Når du vælger os til at stå for din firmakørsel, så kan du trygt slappe af og nyde oplevelsen med dine medarbejder og kollegaer. Vi sørger for alles komfort, og at tidsplanen overholdes bedst muligt.

På bussen kan vi sørge for wi-fi, spil, kaffe og meget andet, der kan sikre en god og hyggelig tur. Vi kan også tilbyde en partybus til de mere festlige arrangementer som julefrokost og andre firmafester. Du skal blot kontakte os og fortælle om dine behov og ønsker, så sørger vi for at indfri dem.

Book din tur nu

Må vi få fornøjelsen af at skræddersy dit næste firmaarrangement ud af huset? Så kontakt os i dag og book en bus til erhvervskørsel, der passer til dine behov – og til en god pris. Vi udformer et uforpligtende tilbud på firmakørsel og sørger godt for hele jeres tur.

Kont​akt Copenhagen Coach

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Copenhagen Coach samt Herfølge Turistfart A/S er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i København.

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@copenhagencoach.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Copenhagen Coach​

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning