​Leje af minibus med en professionel chauffør

checkmark  Står inde for k​valiteten

checkmark Mere end 90 års erfaring

checkmark  Både små og store kørsler

checkmark  3. generation

Leje af minibus

Overvejer du leje af minibus? Hos Copenhagen Coach tilbyder vi udlejning af minibusser til private og erhverv. Vi har den flotteste vognpark og de bedste chauffører, og vi kører blandt andet i Hvidovre, Amager, København og mange andre steder.​

Mulighed for forplejning ved leje af minibus

Leje af minibus er velegnet til alt fra firmaturen til en udflugt i en forening. Det er tilladt at spise og drikke i minibusserne, og vi arrangerer gerne noget at drikke og eventuelt noget at spise under bustransporten.

Vi ankommer normalt 10 minutter før den aftalte afgang. Dermed er der god tid til at stige ombord i bussen og sætte sig godt til rette. Vi bestræber os på at give et præcist tidspunkt for ankomst til destinationen, men vi giver besked undervejs, hvis der opstår nye tidsplaner.

Lej minibus hos os, hvis du ønsker en behagelig bustur – hele vejen. Vi benytter moderne busser og har professionelle chauffører, og vi modtager både små og store opgaver.

Vi har 90 års erfaring med personbefordring. I dag drives virksomheden af tredje generation. Vi er et søskendepar, som altid kan stå inde for kvaliteten i alt vores arbejde.

​Lej minibus hos os - vi sender gerne et tilbud

Kontakt os gerne for at høre mere om vores minibusudlejning. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud.

Lej minibus ved at ringe til os på telefon 56 57 00 90. Du kan også skrive til os på e-mail info@copenhagencoach.com eller ved at benytte vores formular. Vi besvarer gerne spørgsmål og kommer også gerne med gode råd.

Kontakt Copenhagen Coach

Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Copenhagen Coach samt Herfølge Turistfart A/S er en familiedrevet virksomhed.

Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i København.

​Se vores ledige stillinger h​er.

Kontakt os​

Copenhagen Coach

Færøvej 4, 4681 Herfølge

CVR: 78804513


Telefon: 56 57 00 90

​E-mail: ​info@copenhagencoach.com