Turistkørsel i København
​med fuld forplejning

Glade kunder siden 1929

Både små og store kørsler

Familieejet i 3 generationer

Kom med på sightseeing i vores
​smukke hovedstad

Skal du arrangere en tur på sightseeing i vores smukke hovedstad, og leder du derfor efter et busselskab, der kan tage sig af kørslen og andre praktiske foranstaltninger på din tur? 

Hos Copenhagen Coach har vi stor erfaring med at afvikle turistkørsel og sightseeing i hovedstadsområdet. Vi tager os både af kunder fra lokalområdet på Sjælland som Hvidovre eller Amager, men også turister fra resten af Danmark samt internationale gæster, der skal introduceres til byen og dens historiske seværdigheder.

​Vi kører alle typer turister fra ind- og udland, og vi passer rigtig godt på vores gæster og deres behov. Det inkluderer blandt andet, at vi som en del af vores turistkørsel sørger for et grundigt forarbejde og kan forudbestille måltider, eventuelle billetter og andet, hvis der er et ønske eller behov for det.​​

Vi tager os af alt med din turistkørsel

Alle vores busser er af utroligt høj standard med komfortable kvalitetssæde og god rummelighed. Derudover kan vi på din turistkørsel tilbyde fuld forplejning i bussen med eksempelvis sandwich, øl, vand, kaffe, vin, champagne, mens vi også kan tilbyde en VIP bus.

Når turen går på sightseeing i København, så ønsker mange en guide, der kan være med til at tilrettelægge turen og undervejs fortælle om de mange historiske, kulturelle og arkitektoniske fortællinger og detaljer, byen har at byde på. Her kan vi også være behjælpelige, da vi tilbyder guider op mange forskellige sprog.

Ved at lade os stå for din bustransport med en turistbus sikrer du dig en oplevelse med serviceniveau i top. Vores chauffører er uniformeret og veluddannede til at møde op i lufthavnen, byde velkommen – også på engelsk.

Kontakt os for en god turistoplevelse

Lej en bus til turistkørsel ved os og få en fantastisk oplevelse til dig og dine medrejsende. Hvis du ønsker at få en uforpligtende pris på din tur, så er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle om dine behov.

Vi glæder os til at tage med dig på tur!

Kont​akt Copenhagen Coach

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Copenhagen Coach samt Herfølge Turistfart A/S er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i København.

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@copenhagencoach.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Copenhagen Coach​

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning