Lej en bus med chauffør - alle former for busudlejning

checkmark  Står inde for k​valiteten

checkmark Mere end 90 års erfaring

checkmark  Både små og store kørsler

checkmark  3. generation

​Leder du efter et turistbusselskab, som tilbyder busudlejning? Hos Copenhagen Coach tilbyder vi leje af bus med chauffør.

Lej en bus med chauffør hos os, for vi har den flotteste vognpark. Vi kører for private og erhverv i blandt andet Hvidovre, Amager og København samt hele Sjælland.

Busudlejning af alt fra minibusser til dobbeltdækkere

Vi kører tusindvis af busture – hvert år. Uanset om I er 10 eller 1000 personer, om I skal på en lang eller kort tur, så klarer vi buskørslen for jer. Vores busudlejning rækker over alt fra limousiner og minibusser til turistbusser og dobbeltdækkere.

Vi har 90 års erfaring med bustransport. I dag drives virksomheden af søskendeparret Heino N. Larsen og Heidi N. Larsen, som er tredje generation i turistbusselskabet. Vi kan altid stå inde for kvaliteten, og vi ser frem til at give dig og dine gæster nogle gode oplevelser og fremfor alt en god tur.

Sådan foregår leje af bus med chauffør

Leje af bus med chauffør er nemt hos os. Vi har blot brug for et par praktiske informationer.

​Vi skal blandt andet kende:

  • Antal personer
  • Rejsens længde
  • Tidspunkt for turen

Dertil kommer særlige behov og ønsker. Skal der rullestole med, er der gangbesværede, eller er der andre særlige behov? Når vi har disse oplysninger, skræddersyer vi et fordelagtigt tilbud på leje af bus med chauffør. Vi kan også arrangere bespisning, sightseeing og overnatning samt forplejning i bussen.

Nyd mad og drikke - lej en bus med chauffør

Lej en bus med chauffør, og du kan overveje, om vi skal sørge for forplejning undervejs. Vi ved, at det er hyggeligt med lidt mad og drikke under busturen. Derfor er det tilladt at spise og drikke i alle vores busser.

Vi hjælper gerne med forplejning til busrejsen. Vi tilbyder alt lige fra sandwich og kransekage til øl og champagne, hvis I ikke selv ønsker at medbringe egen forplejning til turen.

De fleste af vores busser er udstyret med toilet – de må gerne bruges, medmindre din chauffør fortæller andet. Derfor behøver I ikke at bekymre jer over at drikke kaffe og øl på turen.

Bussen ankommer og kører altid til tiden

Vi bestræber os på at give det mest nøjagtige tidspunkt for ankomsten til destinationen. Jeres chauffør giver besked, hvis der opstår nye tidsplaner undervejs.

Vores fornemmeste opgave er at give jer en behagelig bustur – hele vejen. Derfor kan du være sikker på, at vi kører til tiden. Ved leje af bus med chauffør ankommer vi typisk 10 minutter før afgang. Så er der god tid til at pakke bussen, stige ombord og sætte sig godt til rette.

Hvad koster det at leje en bus med chauffør?

Vi tager højde for det hele, så du får det mest præcise og fordelagtige tilbud for busleje. Vores priser for at leje en bus med chauffør afhænger blandt andet af bussens størrelse, ugedagen, rejsens længde og særlige ønsker såsom forplejning og sightseeing med videre.

Få et uforpligtende tilbud med en god pris på busleje og leje af bus med chauffør

Brug vores formular og få et uforpligtende tilbud med en god pris for busleje. Klik her. Du kan også kontakte os for at høre mere. Vi svarer gerne på spørgsmål og kommer med gode råd.

Du kan ringe på telefon 56 57 00 90, eller du kan skrive til e-mail info@copenhagencoach.com. Vi stræber efter at give et svar på busleje hurtigst muligt. Man kan derfor regne med tilbuddet inden for 24 timer.

Kontakt Copenhagen Coach

Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Copenhagen Coach samt Herfølge Turistfart A/S er en familiedrevet virksomhed.

Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i København.

​Se vores ledige stillinger h​er.

Kontakt os​

Copenhagen Coach

Færøvej 4, 4681 Herfølge

CVR: 78804513


Telefon: 56 57 00 90

​E-mail: ​info@copenhagencoach.com